About

Meer dan 60 jaar de nummer één van Nederland

Het begon bij ons in de Jordaan

Het begon bij ons in de Jordaan
Herman Krott begon in 1955 een zaak in sportprijzen in de bruisende Amsterdamse wijk de Jordaan. Na een aantal jaar puilde zijn prijzenkast letterlijk en figuurlijk uit, het assortiment groeide flink en na diverse verhuizingen vond het familiebedrijf zijn plek in Halfweg.

Thuis in de sportwereld

Het bedrijf voelt zich echt thuis in de sportwereld, Herman Krott heeft een jarenlange geschiedenis in de Nederlandse sportwereld. Als ploegleider in het wielrennen en als oprichter van de Amstel Gold Race. Nog elk jaar wordt er bij de laatstgenoemde race de befaamde “Herman Krott Trofee” uitgereikt aan de meest strijdlustigste renner in het peloton.

Rijk aan historie & groots in assortiment

Rijk aan historie & groots in assortiment
Dat kenmerkt ons bedrijf nog steeds. Inmiddels ook al weer meer dan 40 jaar, zet zijn zoon Herman Krott junior zich samen met zijn staf nog altijd in voor de mooiste prijzen, het grootste assortiment en de beste service.

Krott Trophy Products onderscheidt zich van de rest door een uniek en exclusief assortiment aan te bieden. Van budget bekers voor grote toernooien, medailles in diverse vormen, maten en kleuren, handgemaakte rozetten van hoge kwaliteit en de grootste en exclusieve wisselbekers, trofeeën en nog veel meer.

65 jaar later nog altijd kampioen in sportprijzen

In het jaar 2021 is de firma H. Krott Sportprijzen overgenomen door Champion Trophy Products. Deze samenwerking brengt een nog groter assortiment en een ruimere voorraad voor onze klanten. De kernwaarden van het familiebedrijf staan vandaag de dag nog steeds fier overeind, strijdlustig, klantgericht en nog steeds de onbetwiste nummer één op het gebied van sportprijzen.